Aku lukis sekali member baru 😀 Sebenarnya dah lama tak layan Running Man ni, kalau dulu show wajib tengok setiap hari, siap download ...

Forgive. What you give you get back. Aku tahu payah nak maafkan. Orang buat silap atau salah kat aku pun aku payah nak maafkan 100% macam...

Salam sejahtera. Penulisan adalah salah satu medium dalam menyebarkan pengetahuan, maklumat, nasihat, teguran, dakwah islam, berita...

Hello, it's been a lonnnnnnnngg time since i updated my post blog, urghhh so lazy to do plus i don't get any gooooooood idea to b...

Hai semua, hari ni aku nak share resepi kek coklat moist kukus yang aku masak semalam, alhamdulillah laku keras orang rumah aku melatah, se...

Hai semua, hari ini aku didatangkan dengan idea untuk buat macam ala-ala tag la bertemakan LUKIS , jadi aku akan lukis berdasarkan soalan a...

Hello everybody! Here i am feeling so excited because i was tagged by someone, (first time di tag memang macam ni 😝). I was tagged in th...

Latest On Instagram