Finally aku ada mood nak layan drama korea yang satu ni, aku pernah sebut nak tengok kat entri ni hari tu : Draw Your Own Things . Tapi lam...

Hai dan selamat hari raya eidul adha, last day baru nak ucapkan 😁, Korang buat apa je raya ni? Aku tak gi mana-mana pun dah ayoh pergi kor...

Budak tidor petang tadi, menebeng sungguh gaya dia hahaha Hari ini dah hampir seminggu Calley sakit mata, agak teruk jugak la sakit d...

Actually aku tak tahu menahu pasal kolaborasi blog ni, tengok ramai blogger buat tapi tak reti apa benda, lately beberapa email masuk a...

Aku lukis sekali member baru 😀 Sebenarnya dah lama tak layan Running Man ni, kalau dulu show wajib tengok setiap hari, siap download ...

Forgive. What you give you get back. Aku tahu payah nak maafkan. Orang buat silap atau salah kat aku pun aku payah nak maafkan 100% macam...

Salam sejahtera. Penulisan adalah salah satu medium dalam menyebarkan pengetahuan, maklumat, nasihat, teguran, dakwah islam, berita...